Tuesday May 14th

    Day

  • DAY 1
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 09:00 - 09:15 | 15 mins

    REGISTRATION AND WELCOME COFFEE  

  • 09:15 - 09:20 | 30 mins

    Welcoming Speech  

    Ariel Barlaro, VP Americas, Dataxis

  • 09:20 - 09:30 | 10 mins

    The South American Audiovisual Industry: Opportunities and Challenges  

  • 09:30 - 10:10 | 45 mins

    Future of Pay TV in South America  

    Hybrid Linear and OTT Services in Bolivia, Chile, Argentina & Uruguay
    Aggregation of OTTs and Channel Unbundling
    New VOD Strategies & Content Dealings
    How to grow ARPU

  • 10:10 - 10:30 | 20 mins

    How to perfectly position yourself for the future of TV  

  • 10:30 - 11:00 | 30 mins

    Direct to Consumer is arriving  

    New Multiplatform Programming Strategies
    Is Direct to Consumer an Option in Latin America?
    The Crisis of Multi-Channel Bundles
    New Consumer Trends & New Revenue Models

  • 11:00 - 11:30 | 30 mins

    Coffee Break & Networking Sponsored by Wildmoka  

  • 11:30 - 12:05 | 35 mins

    Video Challenges for Independent Operators  

    How to Bring a Competitive Offer
    Importance of Internet + TV business
    Opportunities for OTT Services in Small and Medium Pay-TV Markets
    Is there still room to raise Pay TV penetration?

  • 12:05 - 12:40 | 35 mins

    Telcos and the New TV Business  

    The FTTH Network Dilemma: IPTV or OTT?
    Mobile + OTT: Advantages of Mobility
    Traditional Pay TV Offer or OTT Aggregation?
    Is Android TV an option?

  • 12:40 - 13:00 | 20 mins

    The Challenges to differentiate & monetize your Digital media offering  

  • 13:00 - 14:00 | 60 mins

    Lunch Sponsored by Amdocs  

  • 14:00 - 14:30 | 30 mins

    PERSONALIZATION AND CONTENT PROMOTION VIA OTT  

    Getting to Know the User to Provide Relevant Content
    From HH Subs to Individual Users
    How to Personalize the TV Experience
    Increasing ARPU and Reducing Churn with Personalization

  • 14:30 - 15:00 | 30 mins

    The Challenges of the Live Streaming  

    Live Streaming without latency. Is it possible?
    Impact, audience, visualization: the importance of metrics
    Quality productions vs. the impact of low-cost videos
    Synergies and multiplatform production
    The role of social networks

  • 15:00 - 15:30 | 40 mins

    New UI and Recommendation Strategies  

    New Content Discovery Models. Voice Command. AI
    Best UI Trends for Hybrid OTT/Pay TV
    Integration of OTT Content in UI Search and Discovery
    Recommendation and Social Networks

  • 15:30 - 16:00 | 30 mins

    Coffee Break & Networking Sponsored by Nagra  

  • 16:00 - 16:30 | 30 mins

    OTT Pay TV: Skinny Bundles and Add-on Channels  

    Out-of-Network Pay TV Services
    Do Skinny Bundles Make Sense in Latin America?
    OTT Pay TV without STB to Smart TVs
    Add-on Channel Strategies

  • 16:30 - 17:00 | 30 mins

    New VOD & OTT Distribution Models for TV & Cinema Productions  


    Films and series distribution to OTTs and Pay TV operators
    VOD release windows and premiere strategies
    Content Market technology challenges: blockchain, avails and metadata
    Broadcasters transformation into TV producers

  • 17:00 - 17:30 | 30 mins

    OTT and the Future of FTA TV  

    Catch-up TV and VOD Subscription Models for FTA Broadcasters
    Multiscreen and Multi-Platform Audiences and Strategies
    New Production Business for OTT Platforms
    International OTT Distribution for the Diaspora

  • 17:30 - 18:00 | 30 mins

    Key issues surrounding the TV industry  

  • 18:00 - 19:00 | 60 mins

    Cocktail Sponsored by Verizon Digital Media Services