Wednesday May 15th

    Day

  • DAY 2
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 09:30 - 10:00 | 30 mins

    REGISTRATION  

  • 10:00 - 10:30 | 30 mins

    Future Trends in Pay TV & Home Technology  

    Home Gateways, AI and Virtual Assistants. Analytics
    WiFi as the Core of the Connected Home
    Smart Home Applications
    Ultra-Broadband: FTTH, Fiber Deep and 5G

  • 10:30 - 10:50 | 20 mins

    One on One Session  

  • 10:50 - 11:20 | 40 mins

    Future Trends in TV Broadcasting & Streaming Technology  

    4K, 8K and HDR Perspectives
    Tech Challenges of New D2C Models
    5G, Streaming & Broadcasting
    VR & AR

  • 11:20 - 11:50 | 30 mins

    Coffee Break & Networking Sponsored by Wetek  

  • 12:00 - 12:30 | 30 mins

    TOWARDS THE NEW MULTIPLATFORM AUDIENCE  

    Multiscreen and Cross Screen Measurement
    Real-Time Optimization for TV Campaigns
    TV Performance Strategies
    Analytics and New Data Suppliers

  • 12:30 - 13:00 | 30 mins

    HOW TO DEVELOP THE NEW ONLINE VIDEO BUSINESS  

    Addressable & Targeted Advertising in FTA and Pay TV
    Unified Multiscreen ad Management Platforms
    Multiscreen Dynamic ad Insertion
    Programmatic vs. TV as Premium Content and Private Marketplaces

  • 13:00 - 14:00 | 60 mins

    Lunch  

  • 14:00 - 14:30 | 30 mins

    Wholesale Cloud TV Models  

    Wholesale Cloud TV Models in South America
    Is there a Room for Cloud TV in South America?
    FTTH Operators & “Co-opetition” with Pay TV Operators
    Benefits of “Cloud TV as a Service”

  • 14:30 - 15:00 | 30 mins

    OTT & New Mobile Entertainment Business  

    Short Videos, Social Networks and Monetization
    OTT Aggregation from Mobile Operators
    Advertising and Subscription Models
    Mobile Entertainment Strategies

  • 15:00 - 15:30 | 30 mins

    OTT TV & FTTH  

    Economics of Fiber vs. Cable
    Linear: OTT, IPTV or Hibryd Cable/OTT
    Internet and Add-on TV Aggregation
    Is Android TV an Alternative?

  • 15:30 - 16:00 | 30 mins

    Coffee Break & Networking Sponsored by TIVO  

  • 16:00 - 16:30 | 30 mins

    Challenges for Cable Operators in the OTT Era  

    WiFi and Home Networks.TV Anywhere and Everywhere
    New Platforms for Hybrid Cable/OTT Services
    OTT Integration: Yes or Not?
    Future: FTTH or Deep Fiber with DOCSIS?

  • 16:30 - 17:00 | 30 mins

    Argentine Cooperatives: New TV and Video Models  

    Traditional Pay TV or New OTT models?
    Importance of Local TV Channels & Content
    Is IPTV still an option?
    New Associative Models for Content Aggregation

  • 17:00 - 17:15 | 15 mins

    CLOSING CEREMONY